Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

Podlahy s filcovou podložkou a jejich výhody

Podlahy s filcovou podložkou a jejich výhody

Podlaha s integrovanou filcovou podložkou představuje skvělou volbu pro všechny, kteří hledají pohodlnou, bezpečnou a trvanlivou podlahu do svého bytu či domu. Tato podlaha totiž nabízí řadu výhod, které ji činí velmi oblíbenou a žádanou.  

Proč je ideální do panelových bytů?  

Filcová podložka je jemný materiál, který může pomoci ztlumit kroky a snížit hlučnost v místnosti. To může být zvláště užitečné v domácnostech s dětmi nebo v bytech v panelových domech, kde je hluk ze sousedních bytů větším problémem.  

Podlahy s filcem vám ušetří za energie  

Další výhodou integrované filcové podložky je, že může pomoci izolovat teplo. To může přispět k lepšímu tepelnému komfortu v zimě a navodit teplý a příjemný pocit od nohou. Což ocení jak děti nebo starší ročníky, tak kdokoliv, kdo rád chodí doma bosky. Sečteno podtrženo - ano, podlahy s integrovanou podložkou (nejen tou filcovou) vám díky vyššímu tepelnému komfortu mohou pomoci se snížením nákladů za energie.

Pohodlí, které šetří vaše klouby  

Filcová podložka také poskytuje dodatečné pohodlí pod nohama - podlahu změkčuje a dělá ji velmi pohodlnou. To může být opět skvělé pro děti, které si často hrají na zemi, tak velmi příjemné pro lidi, kteří tráví hodně času na nohou nebo mají bolesti zad nebo kloubů.  

Kterou podlahu si vyberete? PVC s filcovou, nebo pěnovou podložkou?

Spodní vrstva, která chrání tu vrchní  

Filcová podložka navíc může pomoci ochránit podlahu před poškozením. Jak? Filc je pružný materiál, který dokáže absorbovat nárazy a tlak, což může pomoci chránit třeba PVC podlahu před poškozením způsobeným například kolečky židle nebo náhlými pády předmětů. Vynikající tvarová paměť PVC podlahy s filcovou podložkou potom pomáhá zabraňovat i povrchovým otlakům od těžšího nábytku.  

Zkrátka, podlaha s integrovanou filcovou podložkou zajistí dostatek pohodlí pro celou rodinu. Ať už ji umístíte v obývacím nebo dětském pokoji, na chodbě či v kuchyni.  

Kam dál?