Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

EGGER PRO Laminát Medium 32: laminátová podlaha s charakterem dřevěných prken

EGGER PRO Laminát Medium 32: laminátová podlaha s charakterem dřevěných prken

Sníte o klasické dřevěné podlaze a nádherných barvách opravdových prken? Ale dovedete si představit cenovou náročnost i pravidelnou každoroční údržbu. Právě pro vás je určena nová kolekce laminátových podlah značky EGGER, která spojuje krásu dřevěných prken s praktičností moderních povrchů.

bathroom-detail-epl044

LAMINÁTOVÁ PODLAHA S AUTENTICITOU DŘEVA

Laminátové podlahy byly prvními praktickými podlahami na trhu. Jejich pokládka je tak jednoduchá, že ji zvládne i šikovný manžel. Pořizovací cena je více než přijatelná. A výběr dřevěných dekorů opravdu velkorysý. Na kvalitách laminátových podlah se za několik desetiletí nic nezměnilo. A k jejich plusům a přednostem se přidaly další. Dnešní laminátové podlahy už skvěle snášejí vodu, některé typy jsou protiskluzové a jejich dekory jsou stále krásnější. Stejně jako ty v nejnovější kolekci značky EGGER pro léta 2018 až 2020. Kolekce EGGER PRO Laminát Medium 32 je inspirována klasickým charakterem dřevěných prken. Štíhlé palubky s hranami WOODVISION jsou velmi elegantní, působí dokonale autenticky a opravdu útulně.

TŘI POVRCHOVÉ ÚPRAVY PRO OPRAVDOVÉ FAJNŠMEKRY

Autenticita laminátových podlah kolekce EGGER PRO Laminát Medium 32 je dána především jejich originálními barvami a povrchovými úpravami. V kolekci si můžete vybrat ze tří povrchových provedení. Naturalpore zachycuje autentickou strukturu dřeva, omnipore akcentuje elegantní přírodní dřevní pór a deepskin se dostává až k výrazné hluboké struktuře dřeva. Všechny tři varianty jsou autentické a dodají vašemu domovu opravdovou atmosféru.

AUTENTICKÉ ODSTÍNY DUBOVÉHO DŘEVA KOLEKCE EGGER PRO LAMINÁT MEDIUM 32

Kolekce laminátových podlah EGGER PRO Laminát Medium 32 vyniká nádhernými dubovými odstíny. Vybere si mezi nimi prakticky každý milovník opravdového dřeva. Zahrnují jak světlé přírodní varianty dubů, taky duby bílé. Najdete mezi nimi krásný teplý dubový odstín Dub Starwell přírodní, ale také tmavší a stylové odstíny.

Kam dál?