Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

HLEDÁTE KVALITNÍ DŘEVĚNOU PODLAHU? VSAĎTE NA OVĚŘENÉ VÝROBCE

HLEDÁTE KVALITNÍ DŘEVĚNOU PODLAHU? VSAĎTE NA OVĚŘENÉ VÝROBCE

Dřevo je krásný přírodní materiál, který je tu s námi od nepaměti. Není proto divu, že i dřevěné podlahy jsou stále více žádané. Dřevo totiž dokáže do vaší domácnosti přinést vždy něco navíc. Jak ale vybrat tu správnou a nespálit se?

Sázka na kvalitu se vyplácí

Na trhu dřevěných podlah dnes existují desítky výrobců a vybírat můžete z nepřeberného množství dekorů. Znamená to ale, že všechny z nich mají dostatečné izolační vlastnosti, přirozený vzhled dřeva či kvalitní řemeslné provedení? Nikoliv.

Jak tedy správně vybrat a nespálit se? Nechcete-li trávit dny a týdny porovnáváním jednotlivých možností a parametrů, vsaďte na lety prověřené výrobce, u kterých získáte záruku vysoké evropské kvality a ten nejlepší možný poměr cena a výkon.

Boen - tradice od roku 1641

Pokud hledáte eleganci a nadčasovost do své domácnosti či kanceláře, nelze opomenout litevské podlahy Boen. Staletí trvající tradice výroby a respekt k přírodě se dokonale snoubí s využitím nejmodernějších technologií v kolekci třívrstvých Boen DESIGNWOOD.

Ta nabízí vysoký standard, krásnou přirozenou kresbu dřeva v sedmi dekorech, speciální povrchovou úpravu LIVE PUR, která pomáhá v prevenci proti astmatickým a alergickým potížím i mnoho dalších výhod. Třeba speciální zamky Boen X-press pro snadnou a rychlou instalaci.

Esco - český dub a kreativita

Masivní a vícevrstvé dřevěné podlahy Esco sází na česká dubová prkna a reprezentují především jedinečnost, kterou jinde nenajdete. Sami si můžete vybrat rozměr prken i to, zda bude vaše podlaha olejovaná, kartáčovaná nebo postaršená.

To nejlepší poté najdete v naší exkluzivní kolekci ekologických dubových podlah THE FAMILY. Ta byla tvořena českými řemeslníky s cílem nabídnout zákazníkům podlahu reprezentující precizní zpracování a dlouhodobou udržitelnost. Vyrobena je proto pouze z českého a slovenského dřeva z udržitelně obhospodařovaných lesů a vyniká také nadstandardní zárukou 20 let.

Co říci závěrem? Snad jen, že dřevěná podlaha by neměla pouze splňovat vaše standardní nároky, měla by je výrazně předčít. Pouze kvalitní dřevo a provedení totiž může zaručit dokonalý komfort a navodit tu pravou atmosféru. Stačí vědět, na koho se obrátit.

Kam dál?