Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

Linoleum do koupelny

Linoleum do koupelny

Přírodní podlahový materiál patří díky svým vlastnostem k nejoblíbenějším podlahovým krytinám. Pestré barvy marmoleí zdobí rezidenční i komerční prostory. Řada z nich je vhodná i do koupelen a vlhkých prostor.

Linoleum

Při výběru podlahové krytiny je třeba řešit nejen vzhled a životnost materiálu, ale také konkrétní prostor, pro který je podlaha určena. Při výběru byste si měli ujasnit požadavky na podlahový materiál. Pokud bude linoleum ve vlhké místnosti, budou po něm pobíhat domácí mazlíčci nebo je určeno pro dětský pokojíček, určitě je třeba se o tom pobavit s prodejcem a vybírat krytinu s ohledem na tyto záležitosti. Řada linoleí je do koupelen vhodná a udělá v nich velkou parádu, některá bychom ovšem do koupelny nedoporučili. Pokud máte obecně velmi vlhkou koupelnu nebo děti často vycákají několik litrů vody z vany ven, nebude pro vás linoleum jako podlahová krytina příliš vhodné.

Zastavte se na našich prodejnách v Praze, Brně, Ostravě a Plzni, rádi vám poradíme s výběrem podlahové krytiny pro konkrétní prostor. Linoleum do koupelny najdete ve Světě podlah Supellex.

Kam dál?