Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

Do výměny podlahy se vyplatí pustit ihned

Do výměny podlahy se vyplatí pustit ihned

Ceny energií, pohonných hmot i materiálů rostou raketovým tempem. Nečekejte tedy až se inflace promítne také do konečných výrobků a prozářete svou domácnost kvalitní novou podlahou už nyní. Stačí jen vybrat tu správnou pro vaše potřeby. 

Výběr vhodné podlahy do interiéru je základem spokojeného bydlení, a proto se vyplatí při výběru odrazit nejdříve od volby materiálu, který vám prostě “sedí”. Ať už jste spíše praktický typ, co se soustředí na parametry nebo vám učarovaly dřevěné podlahy, u nás si určitě vyberete. 

Z čeho můžete vybírat? 

Z dřevěných podlah můžete vybírat z naší exkluzivní řady českých dubových podlah The Family., která sází na kvalitu a udržitelnost, nebo z kolekce Boen Designwood, která je vhodná i pro astmatiky a alergiky. 

Pro fanoušky praktického rolového PVC máme připraveny kolekce bytových podlah Designtex s integrovanou filcovou podložkou zajišťující měkkost a maximální pohodlí pro každého člena rodiny. Pokud je vaším hlavním kritériem odolnost, doporučujeme jednu z kolekcí Designtime.

Laminátové podlahy Egger Prime zase nabízí ekonomickou variantu, která vás nezklame, ať už je umístíte v obývacím pokoji, ložnici nebo dokonce kuchyni či koupelně.

A vinyl? Nemůžeme jinak než doporučit lety ověřeného francouzského výrobce Geflor a jeho moderní kolekci DesignArt s dvanácti dekory na výběr. V lepené i zámkové variantě pak imitacím dřeva vévodí kolekce Wineo Selection. 

 

Budoucí výhled není optimistický

Logistické a výrobní problémy spojené s pandemií sice odeznívají, ale výrobce i tak čekají těžké časy. Aktuální situace ve světě totiž nenaznačuje, že by se cenový vývoj ohledně energií, materiálů nebo dopravy vrátil do normálu, právě naopak.

 

Ideální čas je právě teď!

Je jasné, že růst cen je jedním z faktorů, proč se do objednání a výměny pustit ihned. Pro ale mluví také další věci. Jaro je totiž ideálním obdobím pro pokládku podlah. Jednak kvůli příjemnému počasí, ale také proto, že i řemeslníci mají o něco více kapacit než v létě a na podzim. A koneckonců, není nic lepšího než mít už na začátku jara hotovo a po zbytek roku si užívat sluncem prozářenou domácnost se zbrusu novou podlahou. Stačí se rozhodnout včas a přijít si jednotlivé podlahy omrknout na naše showroomy.

Kam dál?