Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

Podlahy pro domácí mazlíčky

Podlahy pro domácí mazlíčky

Žijete v domácnosti se svými čtyřnohými a chlupatými kamarády a potřebuje si pořídit takovou podlahu, která odolá psím a kočičím drápkům, nebude podléhat vlhkosti a navíc ji dokážete udržet v čistotě? Je jisté, že v takovém případě nebudete rozhodně volit koberec. Dlažba není pro tento účel špatná, ale musíte pro každé zvíře připravit nějakou rohožku či pelíšek, kde může odpočívat – přece jenom chlad dlažby by mohl zvířatům přivodit přinejmenším nachlazení, v horším případě i závažnější onemocnění ledvin a močového ústrojí.

pes podlahy

Psí a kočičí drápky dokáže – kromě keramické dlažby - ve zdraví přečkat jak laminát, tak vinyl nebo kompozitní podlaha. Musíte ovšem zvolit vyšší kvalitu a do podlahy víc investovat. Nejlepší bude vybrat krytinu pro vysokou zátěž. Však ono se to vyplatí. Nejlepší volbou bude zvolit kompozitní podlahovou krytinu PRO design GreenTec. Díky inovativní nášlapné ochranné vrstvě je podlaha PRO Design GreenTec trvanlivá, odolná vůči poškrábání i skvrnám a snadno se čistí. Díky konstrukční výšce 7,5 cm, je chůze po podlaze tichá a příjemná. Podlahy mají větší odolnost vůči hluku, jsou protiskluzové, antibakteriální a antistatické. Záruka pro soukromé využití je zde 25 let, do komerčních prostor 5 let.

Další možností je vybrat podlahu z kolekce vinylových podlah DESIGNART které vám přináší jeden ze světových lídrů v oblasti podlahových krytin -  francouzský výrobce Gerflor. Podlahy Gerflor DESIGNART mají mimořádnou odolnost proti poškození a problém pro ně není ani nejvyšší zátěž. Oproti „tvrdým“ podlahovinám vinylové podlahy výborně pohlcují hluk a tvoří lepší akustiku v místnosti.

Kam dál?