Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

Královna mezi vinylovými podlahami –⁠ výjimečně odolná ASPECTA

Královna mezi vinylovými podlahami –⁠ výjimečně odolná ASPECTA

Na rozdíl od jiných částí bydlení podlahu jen tak nevyměníte. Bude s vámi po dlouhé roky. Proto si dopřejte špičkovou kvalitu i krásný design. Zkrátka zvolte takovou podlahu, která vám bude dělat radost každý den! Se sofistikovanými vinylovými podlahami od americké značky ASPECTA nesáhnete vedle. 

 

Pro domovy i kanceláře

S kolekcí SOLID a SOLID PRO představuje firma jedny z nejmodernějších a nejkvalitnějších podlah na trhu. Tyto LVT podlahy (Luxury Vinyl Tyle) patří k oblíbeným vinylům, ale jsou ještě o něco propracovanější. Jejich tuhé jádro přináší maximální odolnost a rozměrovou stálost. Stojí za nimi vyspělé technologie a nekompromisní nároky na bezpečnost. 

 

V kolekci SOLID můžete volit jak z varianty lepeného vinylu (Glow Down, v tloušťce 2 mm), tak tzv. Rigid Click. Ta má 5 vrstev, včetně protihlukové podložky a zámkového systému DROPLOCK 100. Vrchní vinylová nášlapná vrstva je 0,3 mm. Uspokojí vás ať už hledáte podlahovou krytinu do domácnosti, tak i pro komerční využití. 

 

Nejmodernější technologie

Jedině v Supellexu navíc najdete podlahy Aspecta se speciální povrchovou úpravou Duraspect™Ta zaručuje odolnost proti poškrábání (MSR-B1). Díky ní se nemusíte obávat otlačení od nábytku, ani poničení od divokých bitev vašich dětí či drápků zvířecích mazlíčků. 

 

Pokud vybíráte podlahu pro extra velké místnosti, nebo do kanceláří či průmyslových prostor, pak je tu pro vás kolekce SOLID PRO s extra velkými prkny v různých tloušťkách. Opět ve variantě lepeného vinylu o tloušťce 2,5 mm, nebo plovoucí s technologií ISOCORE. Na podlahy z této kolekce dostanete od výrobce záruku 20 let. 

 

Design pro každý interiér

Podlahy budou vypadat skvěle, ať už sníte o přírodou inspirovaném interiéru, nebo oceníte spíše moderní minimalistický vzhled. Vybírat můžete z dekorů imitujících dřevo a kámen v případě lepené varianty SOLID, u Rigid Click pak dřevo a beton. Je jen na vás, jestli zvolíte teplejší či studenější tóny a jaké struktuře dáte přednost. 

 

V kolekci SOLID PRO nabízíme také moderní provedení Chevron a Herringbone. Pokud vám to nic neříká, v češtině jde o vzory šipky (Chevron) či rybí kosti (Herringbone). Dodají prostorům ten správný šmrnc. V případě chevronové podlahy docílíte symetrického, uhlazeného, ale přesto zajímavého vzhledu. Vzor rybí kosti zase upoutá pozornost díky výrazným liniím. 

 

Přijďte si jedinečné podlahy ASPECTA prohlédnout na vlastní oči do našich showroomů, kde vám s výběrem rádi poradíme. 

 

Kam dál?