Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

Luxusní dřevěné podlahy s duší. Představujeme českou kolekci The Family

Luxusní dřevěné podlahy s duší. Představujeme českou kolekci The Family

Toužíte po bytelné dřevěné podlaze, která vám vydrží dlouhé roky a zároveň bude mít něco „navíc“? Právě takové jsou dubové podlahy z kolekce The Family od firmy Esco. Dřevo na jejich výrobu pochází z českých a slovenských lesů, které jsou udržitelně obhospodařované. Každý kus je poctivě řemeslně zpracovaný. Výsledkem jsou krásné podlahy, které propůjčí vašemu domovu jedinečné kouzlo. 

Speciální složení jako záruka odolnosti 

Dřevo je materiál, který nikdy nevyjde z módy. Je odolné a ekologicky šetrné (obnovitelné a recyklovatelné). Dubové podlahy z kolekce The Family nejsou z masivního dřeva, ale mají tři vrstvy. Vrchní nášlapnou vrstvu o tloušťce 3 mm tvoří masivní dub. Ta je maximálně odolná díky ošetření tvrdým voskovým olejem. Celková tloušťka podlah je 14 milimetrů.

Na první pohled jsou tyto podlahy od masivu nerozeznatelné. Vícevrstvé složení má ale několik výhod. Mezi nimi je dlouhá životnost –⁠ výrobce nabízí nadstandardní záruku 20 let. Navíc cena je příznivější než u ryze dubových podlah. Oproti těm jsou podlahy The Family také tenčí, mají méně spojů a jsou odolnější vůči vzniku spár.100% dřevo totiž jakožto přírodní materiál neustále pracuje, rozpíná se, reaguje na vlhkost a teplo. 

 

Kam se hodí dubové podlahy?

Dřevěné podlahy The Family se hodí do všech místností interiéru. Díky ošetření voskovým olejem je lze použít i v kuchyni, kde hrozí větší znečištění, nebo v koupelně. Poradí si i s vyšší vlhkostí. Jsou navíc vhodné i pro podlahové vytápění. Ale i bez něj se o teplotní komfort nemusíte bát. Dubové dřevo patří k nejteplejším podlahovým krytinám. 

Údržba podlah z této kolekce je nenáročná. Zapomeňte na chemické čistící přípravky a vsaďte na ekologii. Pro běžný úklid vám bude stačit koště, vysavač a pro mokré vytírání dobře vyždímaný hadr či mop. Občas můžete podlaze dopřát speciální ošetření prostředky, které jsou přímo určené pro olejované podlahy. 

Dekory

V kolekci The Family najdete 7 osobitých dekorů, která nesou česká jména. Zvolte podlahu, který stylem a barevným laděním zapadne do interiéru vašeho domova. Kromě odstínu lze vybírat mezi výraznější strukturou, která dává na odiv přirozené vlastnosti dřeva jako jsou suky, nebo naopak zvolit jemnou strukturu. 

 

Kam dál?