Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

Jak vybrat podlahu pro moderní ženu?

Jak vybrat podlahu pro moderní ženu?

Dovolíme si říci, že zatímco technické parametry a pokládka samotná bývá většinou doménou mužů, ženy pak jasně vítězí ve výběru barvy, dekorů a pravděpodobně i v konečném rozhodnutí, jaká ta nová podlaha vlastně bude. Protože - buďme upřímní - sladění domácnosti nebo péče o podlahu také doménou mužů obvykle nejsou.


Jaká podlaha se nejsnadněji čistí?

Úklid obytných místností a zejména kuchyně může dát ve větší domácnosti opravdu zabrat. A protože nikdo nechceme úklidem trávit zbytečné hodiny navíc, náročnost údržby je u žen jedním z rozhodujících faktorů při výběru. 

Ačkoliv v naší nabídce nenajdete podlahovou krytinu, která by byla na údržbu extra náročná, našimi favority v kategorii podlah do domácnosti jsou bytové PVC podlahy Gerflor. Ty jasně vítězí v poměru odolnost a údržba. Ověřenou volbou pro moderní domácnost jsou pak také laminátové podlahy Egger, nebo vinylové podlahy Wineo®.

Všechny tyto podlahy přitom můžeme jednoduše vysávat (na sucho i na mokro) anebo vytřít mopem. Žádné speciální prostředky nebo požadavky.



Kam se vydat za dřevem? 

Jakmile se řekne dřevo, představíte si ihned spoustu alergenů a také komplikovanou údržbu? Nikoliv s našimi kolekcemi. Stačí se spolehnout na špičkové dřevěné podlahy Boen u kterých pánové získají jistotu snadné instalace a dámy 7 atraktivních dekorů. 

Naopak, pokud chcete hlavně exkluzivitu a krásný unikátní dekory, vsaďte na české dubové podlahy z kolekce The family. Budete příjemně překvapeny. 



Komfort je důležitý

Co dalšího? Podlaha by měla být příjemná na došlap, umět alespoň částečně odhlučnit rychlejší kroky dětí i domácích mazlíčků, a především vydržet všechno, co jí taková moderní a rychlá domácnost připraví. 

No a pokud rády chodíte doma bosky, pak vás jistě potěší, že většina z našich podlah je vhodná pro podlahové vytápění, které jen dovrší radost z každého vašeho kroku. 



 

 

Kam dál?