Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

Správný výběr podlahy? Přeci podle charakteru!

Správný výběr podlahy? Přeci podle charakteru!

Podlaha, to není jen něco, po čem doma chodíme. Je to jedna z nejdůležitějších částí našeho domova, která rozhoduje o tom, jakým směrem dál ladit styl a barevnost našeho interiéru. Něco, co nás reprezentuje a mělo by ladit s naší osobností a charakterem. Protože zatímco doplňky nebo nábytek můžeme relativně snadno a rychle obměnit, kvalitní a správně vybraná podlaha přetrvává…  

Předvýběr jsme udělali za vás. Pečlivě!  

Neříkáme, že když vy osobně zavítáte do našeho showroomu, tak okamžitě víme, který “typ podlahy” jste, ale z mnohaleté zkušenosti už tušíme, co pro vás bude nejlepší volba, pokud řešíte nové bydlení, výměnu staré podlahy nebo zařizování nových kanceláří či obchodu.  

Ze zkušenosti také víme, že vám nemusíme nabízet desítky a stovky typů podlah, abychom se trefili do vašeho vkusu a potřeb. Stal by se totiž přesný opak - zahltili bychom vás informacemi a výběr podlahy vám znechutili. A to opravdu nechceme!  

Už v naší nabídce proto najdete pečlivě předvybrané typy podlah, které nabízí ten nejlepší balanc pro danou kategorii z hlediska ceny, kvality a také neokoukaných moderních dekorů. Pěknou podlahou u souseda se totiž chcete inspirovat, ne mít přesně tu samou, že?  

Lepené vinylové podlahy vhodné do všech prostorů | Supellex

Stabilní sestava, základ úspěchu  

Podlah existují desítky a stovky a ke každé z nich desítky a stovky Pro a Proti. Jenže to není vaše starost. Tohle můžete nechat na nás a našich produktových specialistech. My už vám dáme na výběr pouze to, co má v dané kategorii smysl. A protože nový typ nebo značka podlahy automaticky neznamená, že je lepší než ty přechozí, sestava našich privátních kolekcí je poměrně stabilní:  

Ať už tedy hledáte luxusní podlahu měkkou na došlap, voděodolnou lepenou podlahu, na kterou se můžete spolehnout v koupelnách a kuchyních, nebo jen ten nejlepší poměr cena a výkon, u nás si vyberete. Naši odborní konzultanti vás totiž provedou výběrem pohodlně a efektivně, aniž byste museli trávit desítky hodin studováním jednotlivých typů podlah. Stačí se za námi stavit.

Kam dál?