Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

PVC a laminát - univerzální parťák do domácnosti i komerčních prostor

PVC a laminát - univerzální parťák do domácnosti i komerčních prostor

Technologický vývoj materiálů letí kupředu mílovými kroky a PVC ani laminát už dávno nejsou pouze nejlevnější rychlou volbou. Ano, příznivá pořizovací cena vždy potěší, ale tím jejich výhody rozhodně nekončí. U PVC můžeme pokračovat praktickým provedením bez spojů, výbornými izolačními vlastnosti, měkkostí na došlap nebo výběrem z mnoha dekorů. U laminátu je to zase jednoduchá pokládka díky ověřenému zámkovému systému, odolnost proti poškrábání nebo důraz na ekologii a hypoalergennost.

Z jakých kolekcí můžete vybírat? Začněme těmi od předního francouzského výrobce Gerflor, který své PVC podlahy precizně rozdělil dle hlavního zaměření:

DESIGNTEX

Bytové PVC, jež poskytuje dostatek pohodlí na došlap. Snadná údržba i jednoduchá pokládka dělají z těchto podlah ideální volbu pro vaše bydlení.

DESIGNTEX PLUS

Hledáte-li podlahu, která bez úhony zvládne i zvýšenou zátěž v domácnostech a komerčních prostorách, pak si jistě vyberete z široké nabídky designových dekorů s užitnou třídu 41.

PVC podlahy pro komerční prostory

Úplně samostatnou kategorií jsou poté rolové PVC podlahy Designtime a Designtime Contract, které jsou se svou užitnou třídou 44 připraveny i na tu nejextrémnější zátěž v obchodech, kancelářích nebo nemocnicích.

Eger - lamino se zárukou německé kvality

Laminátová podlaha nabízí ekonomickou variantu do všech místností v domácnosti a rozhodně vás nezklame, ať už ji umístíte obývacím pokoji, ložnici nebo dokonce kuchyni či koupelně. Bát se ho však nemusíte zvolit ani do nebytových prostor.

Poznat její výhody můžete s naší exkluzivní kolekcí Eger Prime, která je nejen velmi odolná ale nabízí i nespočet zajímavých dekorů a můžete ji instalovat i v domácnosti s alergiky i astmatiky.

A který z dekorů bude ten váš?

Kam dál?