Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

Rolové PVC podlahy

Rolové PVC podlahy

Chystáte rekonstrukci vašeho interiéru? Pokud ano, tak si pořiďte kvalitní podlahu, která je základem každé domácnosti. Na současném trhu existuje několik druhů podlah, my pro vás máme typ na kvalitní rolové PVC podlahy, které prošly obrovskou proměnou. Podlahy tak získaly mnohem lepší vlastnosti.

supellex508_2

PVC PODLAHY A JEJICH VÝHODY

PVC, známé spíše z minulých let, se opět vrací do módy. PVC podlahy prošly obrovskou proměnou. Stává se z něj podlahová krytina dnešní doby, která je nabízena hned v několika zajímavých dekorech. Tzv. polyvinylchlorid byl dříve hojně využíván v domácnostech, ve firmách nebo ve školách.

Díky tomu, že PVC je měkčené, lze jej pořídit v rolích různých velikostí. Právě pro různé velikosti je možné položit podlahu přes celou místnost, tak, aby nedocházelo ke vzniku spojů. Podlaha tak působí celistvě po celém prostoru. Tento typ podlah má výhodu v příjemném došlapu a jednoduché údržbě. I když je realizace takovéto podlahy jednoduchá, je dobré ji přenechat zkušeným odborníkům. Zejména z důvodu nutné pokládky na skvěle rovnou a hladkou podlahu, která je vylita nivelační stěrkou.

JAKÉ JSOU VÝHODY ROLOVÝCH PVC PODLAH?

Díky svým vlastnostem mají PVC podlahy několik výhody. Nejen, že jsou mechanicky odolné, ale také jsou voděodolné a nabízejí snadnou údržbu. Disponují také příznivými pořizovacími náklady.

Nabídka rolových PVC podlah

V naší nabídce máme celou řadu rolových PVC podlah, jak světlé, tak i tmavé dekory plovoucích podlah. Patří mezi ně PVC podlaha Gerflor white, blond, dark, grey nebo Madras Antracite či PVC podlaha Beauflor ve variantě například Valley Oak, Barn Pine nebo Designtime Toronto.

Mimo dekorů dřeva plovoucích podlah existují i jednobarevné PVC Gerflor keté je nabízíme v šedé, zelené, modré či žluté barvě.  PVC podlahy pořídíte kolem 430 Kč/m2.

Kam dál?