Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

Prohlédněte si různé podlahy u sebe doma díky nové aplikaci

Prohlédněte si různé podlahy u sebe doma díky nové aplikaci

Uvažujete o nové dřevěné podlaze, ale nějak si při pohledu na jednotlivé dekory ne a ne představit výslednou podobu u vás doma? Nezoufejte, máme pro vás řešení! Stačí vyzkoušet náš intuitivní vizualizátor dřevěných podlah.  

Stačí jeden pohled a máte jasno!  

Není nad to si jednotlivé dekory podlahy prohlédnout přímo u vás doma. A to navíc v klidu a pohodlí odkudkoliv vás napadne. Následně stačí se svou drahou polovičkou vybrat ty nejlepší a do našeho showroomu už jít takřka na jistotu. Nebo snad rovnou objednat? Proč ne? Nový virtuální vizualizátor dřevěných podlah vám to umožní.  

Tento “návrhář podlahy” vám přinášíme ve spolupráci s výrobcem dřevěných podlah ESCO a s jediným cílem - abyste si snadno a rychle mohli nasimulovat a prohlédnout, jak bude daná podlaha vypadat právě ve vašem interiéru.  

Vizualizátor náhled

Že teprve stavíte a nemáte vlastní fotku? I na to jsme mysleli a vytvořili pro vás ukázkové místnosti (obývák, kuchyň, koupelnu, …), ve kterých si můžete podlahy prohlédnout.  

JAK VIZUALIZÁTOR FUNGUJE?  

Hravosti se meze nekladou  

Stačí mrknout na naši nabídku dřevěných podlah Esco a jde se na to! Náš kreativní pomocník vás intuitivně provede celým procesem výběru dekoru, volby místnosti i finálním zobrazením.  

Dekory můžete následně jednoduše střídat a sledovat, jak se vaše domácnost doslova mění před očima. Vše rychle, jednoduše a už za pár kliknutí!

CHCI TO VYZKOUŠET  

Jsme tu pro vás i nadále

Myslíte, že teď to necháme všechno na nějaké aplikaci? Ani náhodou! Výběr podlahy je důležitá věc a my podlahami žijeme - proto jsme vám i nadále k dispozici na emailu, telefonicky, a především na našich showroomech.  

Kam dál?