Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

Proč vybírat podlahu osobně v showroomu?

Proč vybírat podlahu osobně v showroomu?

Přemýšlíte o nové podlaze, ale tak trochu tápete odkud začít? Nebo naopak máte ve všem jasno a chybí vám to jediné - podívat se na podlahu osobně. Ať tak či onak, výhod, proč se zastavit ve vzorkovně podlah, je opravdu hodně:  

Jeden pohled řekne více než tisíc slov  

Fotky a vizualizace jsou pěkná věc, ale monitor ne vždy dokáže přenést barvy a strukturu takové, jaké ve skutečnosti jsou. Teprve když si dekor prohlédnete na denním světle a z různých úhlů, můžete posoudit a porovnávat, jak budou jednotlivé možnosti vypadat právě u vás doma nebo jak bude vybraný vzor ladit s ostatními designovými prvky.  

Kvalita se pozná i na dotek  

Přejedete prsty a poznáte strukturu, potěžkání vám napoví něco o kvalitě a robustnosti. No a teprve když se po kusu podlahy projdete, poznáte měkkost, tichost, pevnost. Zkrátka, jestli vám podlaha bude vyhovovat, poznáte nejlépe na dotek, poklepání, došlápnutí.  

Odpovědi, které potřebujete  

V našich showroomech si zakládáme na našem odborně proškoleném personálu. Tím nejcennějším při návštěvě tedy je, že se můžete zeptat na cokoliv vás napadne a odpověď dostanete ihned.  

Naši odborně-techničtí poradci vám rádi pomohou s výběrem správného typu podlahy pro vaše potřeby a rozpočet. Zodpoví jakékoliv dotazy ohledně výhod a nevýhod daného typu, doporučené instalace nebo vám rovnou dají i užitečné informace o instalaci a následné údržbě podlahy.

Otevíráme exkluzivní showroom v centru Brna | Supellex

Co si před návštěvou připravit?  

Kamenná prodejna, vzorkovna podlah nebo showroom podlah. Ať už je název jakýkoliv, cíl by měl být stejný - provést zákazníka kompletní nabídkou a pomoci mu s výběrem. Každý z nás je totiž osobnost s vlastními očekáváními, vkusem i potřebami. Pro každého tak bude volba trochu jiná.  

Jak jsme psali na začátku, není tedy důležité, jestli jste na úplném začátku a chcete se inspirovat, nebo máte jasno v materiálu, vše zaměřeno a jdete si pro finální rozhodnutí. Stačí vědět, do jaké místnosti podlahu potřebujete a my se vás už jednoduchými otázkami doptáme na vše podstatné a nasměrujeme tím správným směrem.  

Vsaďte na zkušenosti i vy a přijďte se k nám inspirovat do jednoho z našich showroomů. Budeme se na vás těšit!  

 

Kam dál?