Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

Ideální čas na výměnu podlahy je léto!

Ideální čas na výměnu podlahy je léto!

Léto je čas sluníčka, odpočinku a dovolených. K tomu je ale navíc také ideálním obdobím na výměnu podlahy v bytech, rodinných domech nebo kancelářích. Proč si to myslíme?  

Léto nabízí (nejen) ideální počasí  

Argumentů je hned několik. Venku je pěkně, takže nám rozhodně nebude vadit ani nějaké to větrání, bez kterého se prostě při demontáži, lepení i samotné pokládce neobejdeme.  

Léto je také ideální na to poslat své ratolesti na dětský tábor nebo k babičce a mít na celý projekt více klidu. A naopak, pokud jste doma všichni pohromadě, není nic jednoduššího než do přípravy a následného úklidu zapojit celou rodinu!  

Podobně to platí i pro kanceláře nebo některé služby. Kdy jindy než v létě, kdy je většina zaměstnanců na dovolené?  

Více času i prostoru na výběr  

Přes léto máme obecně i my dospělí více volného času, než v pracovním kolotoči zbytku roku. Stejně tak jsou na tom i prodejci. Showroomy nejsou v létě nijak přeplněné a máte proto více času i prostoru na to, si všechny možnosti pořádně prohlédnout a na vše se důkladně vyptat. To samé pak platí i pro realizační firmy, které mají obvykle přes léto více prostoru na to vám s výměnou pomoci.  

No, a protože s výměnou podlahy často měníme i velkou část interiéru nebo nábytku, určitě je příjemnější jej v obchodech vybírat nyní, když jsou poloprázdné.  

Pocit k nezaplacení  

Mnoho z nás chodí v létě doma bosky. Dalším benefitem tedy je, že hned s prvním kontaktem poznáme ten rozdíl. Ať už to bude v měkkosti, tichosti nebo nezaměnitelném pocitu při došlapu na dřevěnou podlahu. No a s nadcházejícím podzimem a zimou poznáte rozdíl i v tepelné izolaci. Je tedy možné, naboso už budete chodit celý rok!

Výměny podlahy se bát nemusíte  

Samotná výměna vás pak děsit nemusí. Pokud jste s partnerem nebo přáteli trošku zruční, stačí se držet osvědčených postupů a pokládků mnoha typů podlah zvládnete hravě i svépomocí. No a pokud chcete mít jistotu 100% odborné instalace, rádi vám pomůžeme s doporučením ověřeného realizátora.  

Stačí se ozvat našim specialistům:  

Technická pomoc Čechy

Pepa Voborník

+420 606 786 353

 

Technická pomoc Morava

Vlado Ďuriš

+420 602 663 858

 

 

Kam dál?